HOSTEL @ THE BEACH

STAY LONGER!!

Australian Backpackers | Voor vragen bel 072 5116697

Australian Backpackers YHA Beach hostel
Jouw 'home away from home' in the Northern Beaches van Sydney, niet alleen de perfecte start van je reis, maar ook een ideale rusthalte tijdens het reizen. De locatie is aan het strand maar ook dichtbij het centrum van Sydney.
Het hostel tussen de palmbomen zelf is voorzien van een eigen rooftop swimmingpool, een heerlijke dakterras met hangmatjes en natuurlijk een BBQ, een grote keuken, een gezellige woon-/ eetkamer. Fietsen, boogieboards en surfplanken mag je gebruiken tijdens je verblijf. 


Bekijk hier de strandlocatie in the Northern Beaches van Sydney! Your home away from home!

NL Helpdesk
Onze Nederlandse collega's zijn ook gevestigd in dit hostel. Zij bemannen de helpdesk met 24/7 noodnummer. Naast het feit dat het gezellig en comfortabel is bij ons (strand, zwembad, fijne kamers) biedt het ook nog heel veel zekerheid!

Voor onze uitgebreide starterspakketten klik hier!
 
Vanaf AU$ 35,50
Indien je reeds in Australiƫ bent, en je bent van plan weer of nog naar Sydney te gaan, kom dan naar het gezellige Beach Hostel! Tarieven kunnen verschillen in het hoogseizoen en laagseizoen. Als YHA-member boek jein combinatie met je Goldcard een overnachting al vanaf AU$ 35,50 (normaal gesproken AU$37,50).

Met de bus
De bushalte is vrijwel aan de overkant van het hostel. Ter plekke kun je een OV-chipkaart (Opal) voor de ferry,bus en trein aanschaffen. Hiermee kun je door de haven van Sydney cruisen. Deze Opal kaart kun je net zoals onze OV-chipkaart gewoon weer opwaarderen. Ook in Sydney niet vergeten uit te checken!
 
Beachlife
De stranden zijn om de hoek, waar je ook nog 's lekker kan surfen. Op loopafstand zijn gezellige eettentjes, leuke winkeltjes, cafeetjes en pubs. Er zijn prachtige wandelpaden en parken langs de kustlijn met een supermooi uitzicht over de haven en skyline van Sydney! Als je geluk hebt spot je ook nog walvissen.

Kom je gezellig langs? Mail naar sydney@backpackers.nl om een bedje te reserveren.

Tijdens grote evenementen gelden er andere tarieven.
Tarieven zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten.

Ticket boeken?
Klik dan hier


Voor vragen kun je bellen 072 5116697, of mailen info@backpackers.nl

Australian Backpackers