Ben je langer dan een paar maanden weg en ga je ook werken? Dan is het wel zo verstandig om je verzekering goed te regelen. De backpackers verzekering is speciaal voor backpackers ontwikkeld, en houdt dan ook rekening met gevaarlijke sporten, terugkomen bij overlijden familie etc.
KOM NAAR DE OPEN DAG OP ZATERDAG 24 MAART
KOM LANGS
IN ALMELO OF ALKMAAR!
Dan heb je snel, en persoonlijk, de júiste informatie in plaats van door de bekende bomen het bos niet meer te zien. We helpen je op weg, duwen je in de juiste richting of nemen je > lees verder..
WIJZIGBARE JAARRETOUR
TICKETS €1.295,- ALL-IN
All-in betekent dat alle belastingen en toeslagen inbegrepen zijn! Ook alle maaltijden en drankjes (ook de alcoholische drankjes). Gewoon vanaf Schiphol en maar 1x overstappen, dus > lees verder..
DE ENIGE ÉCHTE
BACKPACKERS VERZEKERING
Nergens anders zo compleet én voordelig! Australian Backpackers biedt jou de beste en meest flexibele Backpackers Verzekering aan. Af te sluiten met óf zonder zorgverzekering én > lees verder..
VRAAG NU VEILIG
JE VISUM AAN!
Het aanvragen van een visum voor Australië kost best wat tijd en soms ook moeite. Wij kunnen je die tijd en moeite besparen! Laat je visumaanvraag via Australian Backpackers lopen, > lees verder..
PROFITEER VAN
ONZE GOLDCARD!
Onze service: 365 dagen per jaar, 24 uur per dag! Dus niet alleen de 1e week na aankomst, maar ook de 51 weken die daarop volgen! Veiligheid, zekerheid en betrouwbaarheid van het > lees verder..
KAN IK HET OOK
ALLEMAAL ZELF DOEN?!
"Is dit nou niet allemaal zelf te regelen, zonder organisatie?" Dat is voor iedereen verschillend, maar los van je karakter, je kunnen en / of je tijd, is het 100% zeker > lees verder..
GROEPSREIS, STARTEN
MET EEN NLD INTRO!
Deze speciale reis bestaat uit een 7-daags startpakket en een flexibel jaarticket (retour) van Australian Backpackers inclusief onze Goldcard! Dit is de meest onbezorgde en complete > lees verder..
ONE WAY PAKKET
INCL. TICKET & GOLDCARD
Nieuw!! Unieke Australian Backpackers one-way tickets (op basis van een enkele reis). Het vertrek is vanaf Schiphol en je vliegt met top airline Cathay Pacific, via Hongkong naar > lees verder..
INDIVIDUELE SYDNEY AANKOMSTPAKKETTEN
Plannen om binnenkort Down Under te gaan? Met een Sydney Aankomstpakket maak je een perfecte start van je avontuur in Australië! Vraag hier kosteloos meer informatie aan. Ben je er > lees verder..
De eerste stap richting Australië!
Bestel hier gratis onze super handige landkaart brochure!
Kantoor Alkmaar: Scharlo 37, 1815 CN Alkmaar
maandag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl
 
Kantoor Almelo: Hofkampstraat 49, 7607 NC Almelo
dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:00 zaterdag: 10:00 - 15:00
Op maandagen en tijdens open dagen zaterdags gesloten. info@australianbackpackers.nl