TYPISCH AUSTRALIAN BACKPACKERS

Australian Backpackers | Voor vragen bel 072 5116697

Australian Backpackers
 
 
 
 
 
Je hebt reisbureau's, online ticketsites en je hebt reisorganisaties!
Australian Backpackers wordt snel vergeleken met andere organisaties... en om eerlijk te zijn lijkt het ook allemaal hetzelfde. Maar waar zit nou het verschil?
 
'Er is geen betere ervaring dan reiservaring!'
Australian Backpackers is een organisatie die uitsluitend bestaat uit (ex)backpackers die zelf ook met de organisatie op reis zijn geweest.
 
Geen reis is hetzelfde; iedereen heeft zijn of haar persoonlijke wensen. Wil je alleen een flexibel ticket? Prima. Maar inmiddels met de nodige ervaring kunnen we je vertellen dat een goede start Down Under heel veel zorgen en stress van je wegneemt! Daarom raden we vrijwel altijd ons startpakket in Sydney aan. Na een lange vlucht wordt je opgehaald en meteen naar je hostel gebracht! Geen lange routes langs andere hostels, maar direct door naar ons 'Home away from home @ the Beach!!  Nog leuker; een groepsreis! Leer je ook gelijk andere backpackers kennen, waarvan een aantal zeker vrienden voor het leven zullen worden!
 
 
Australian Backpackers vs. andere organisaties
Natuurlijk zijn andere organisaties vast niet slecht, maar qua service, prijzen en vooral begeleiding (zowel in Nederland als Down Under) kan het gewoon beter.
Voor ons is dat makkelijk praten; wij doen niets anders.
 
En dát is nu juist het grote verschil met reisburo's, andere organisaties en het internet! Andere organisaties hebben een reisgids met tenminste 20 jongeren bestemmingen (b.v. talenreizen, summer-camps etc). Wij zijn van mening dat als je voor het werken en reizen naar Australië en/of Nieuw Zeeland gaat, je een specialist nodig hebt die zich alleen concentreert op jouw bestemming.
Bij Australian Backpackers is het standaard dat onze Nederlandse collega's gedurende de 4-daagse introductie van de groepsreis persoonlijk aanwezig zijn om informatie te verstrekken en je start zo perfect mogelijk te maken! 
 
Ook voor vertrek kun je op ons rekenen:
- Uitgebreide informatiebijlage
- Maandelijkse informatiebijeenkomsten
- Online werk- en reisgids voor vertrek
- Persoonlijke check-in op Schiphol (groep)
- Per mail, telefonisch én persoonlijk bereikbaar voor je vragen

 
Iedereen met een aankomstpakket van Australian Backpackers is welkom in ons Beach hostel in Sydney op vertoon van je Goldcard. Hier vind je o.a. Nederlandse helpdesk waar je met al je vragen terecht kunt over reizen, accommodatie en werk. Indien je niet naar Sydney vliegt dan kun je evengoed gebruik maken van onze Nederlanse helpdesk door je vragen telefonisch of per e-mail te stellen.
 
Voor belangrijke vragen of situaties krijg je van ons een noodtelefoonnummer mee. In het Nederlands word je geholpen; of het nu heimwee is of een noodsituatie thuis! Het noodnummer is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar!
 
Australian Backpackers vs online tickets
Natuurlijk zul je op het internet de grote ticket-boeren afstruinen naar de beste ticket-deals. Maar weet wel wát je gaat vergelijken. De tickets zijn soms goedkoop, maar vaak maar 1 of 2 maanden geldig en niet te wijzigen na vertrek of voor heel veel geld, waardoor je uiteindelijk toch weer duurder uit bent (goedkoop=duurkoop).
Weet jij al waar je over een jaar bent om naar huis te vliegen? Laat staan dat je daar al een datum voor kunt prikken! Voorwaarden staan zelden tot nooit op een website en om die reden is het vaak moeilijk uit te vinden wat nou werkelijk de mogelijkheden zijn.
 
Wij ontvangen dagelijks boekingsformulieren via internet, maar het uitzoeken van alle plaatsbeschikbaarheid in de verschillende boekingsklassen, gebeurt nog altijd handmatig via ons reserveringssysteem.
 
 
Australian Backpackers vs reisbureau
Het reisbureau heeft tickets voor het grote publiek. Over het algemeen boeken vakantiegangers en zakenreizigers tickets via het reisburo en deze groep heeft andere wensen dan een backpacker! Jij zoekt geen vakantie van 2 weken!
 
Ga maar eens langs bij een reisbureau en leg je plannen voor. Vraag dan niet naar de standaard reizen, want dan krijg je informatie over de georganiseerde busrondreizen door Australië. Vraag naar flexibele jaartickets met mogelijkheden zoals stopovers, kosteloos data en route wijzigen etc. Het liefst nog met jongeren- /studentenkorting!
Sta niet raar te kijken als er alleen tickets uit de computer rollen die slechts 1 maand geldig zijn en waarbij je juist toeslagen moet betalen (!) als je meerdere maanden weg wilt blijven.
 
 
Contact
Al met al dus zeker de moeite ons te laten weten wat jíj wilt!
Mail of bel ons voor een geheel vrijblijvende optie en vind op deze manier uit welk ticket bij jouw reis past!
Nadat je volledig op de hoogte bent van de kosten, voorwaarden en service, ben je klaar om te boeken! Klaar voor Down Under!

Voor vragen kun je bellen 072 5116697, of mailen info@backpackers.nl

Australian Backpackers
Australian Backpackers
Australian Backpackers

ONZE VOLGENDE OPEN DAG IS

OP 11 NOVEMBER 2017

Wij organiseren iedere maand gezellige en informatieve bijeenkomsten. Hier kom je alles te weten over reizen en/of werken in Australië en Nieuw Zeeland... Schrijf je nu in!
 

Australian Backpackers
Australian Backpackers
Australian Backpackers

REISVERZEKERING VOOR

AVONTUURLIJKE REIZIGERS

Wanneer je gaat backpacken, waar dan ook ter wereld, dan heb je naast je zorgverzekering in Nederland, altijd nog een reisverzekering nodig. Wij hebben i.s.m. Allianz Global Assistance de perfecte Backpackers Reisverzekering samengesteld. Deze speciale verzekering houdt voornamelijk rekening met de lange reisperiode, het eventuele werken en alle sportieve uitdagingen die je aangaat.

Australian Backpackers
Australian Backpackers
Australian Backpackers