Australian Backpackers
Australian Backpackers

G'day!

Iedere maand organiseert Australian Backpackers een gezellige en informatieve open dag. Tijdens de presentatie vertellen we je, onder het genot van een kopje koffie of thee, meer over de begeleiding en onze Gold Card service!
Bovendien is er ruimte om wat vragen te stellen en eventueel, als jij daar klaar voor bent, zelfs al te boeken! Ook zijn er altijd een aantal ex-backpackers aanwezig die net terug zijn van hun reis. Vol enthousiasme zullen ze hun ervaringen delen!
Ook is er een stand met het populaire Dundee Classic Pakket, zodat je meteen je nieuwe rugzak kunt uitproberen!
Verder informeren we je graag over onze Backpackersverzekering en er ligt heel veel leesmateriaal en foldertjes om leuke reis-ideetjes op te doen.

Waar en hoe laat?
De open dag wordt georganiseerd in een hotel vlakbij Schiphol. Tijdens deze open dag kom je helemaal in de reisstemming! We beginnen (uiterlijk) om half twee en rond de klok van vijf besluiten wij de middag.

Aanmelden
Er zijn maandelijks ca. 150 stoelen beschikbaar voor aankomende backpackers, ouders en/of vrienden. Meld je dus op tijd aan! Na aanmelding (uiteraard vrijblijvend en geheel kosteloos) krijg je per e-mail ca. 10 dagen voor de open dag een uitnodiging met routebeschrijving en extra informatie.
Let er op dat deze uitnodiging in je spambox of junk-mail terecht kan komen! 

Boek je reis
Behalve het verzamelen van veel informatie is het tijdens de open dag ook mogelijk om direct je reis te boeken. Graag vragen we je dan alvast een kopie van je paspoort mee te nemen. Mocht je deze nog niet hebben, no worries, dan krijgen we 'm graag later nog per e-mail. Wil je zeker zijn van beschikbaarheid op bepaalde vluchten, neem dan van te voren contact met ons op zodat we alvast een ticket voor je in optie kunnen zetten. Indien je op onze open dag je reis boekt dan krijg je van ons een cadeautje; een superhandig en lichtgewicht rugzakje!
 
FOC (free of charge)
De open dagen zijn geheel vrijblijvend en om die reden kosteloos! Zie het als één van de servicepunten van Australian Backpackers. Goede eerlijke informatie is in onze ogen namelijk bijzonder belangrijk voor aankomende backpackers. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid gereserveerd.

We zien je graag op één van onze open dagen!Voor vragen kun je bellen 072 5116697, of mailen info@backpackers.nl

Australian Backpackers
Australian Backpackers