HET REIZEN NAAR AUSTRALIË STAPPENPLAN

Australian Backpackers | Voor vragen bel 072 5116697

Australian Backpackers

A:Weet je al welk vliegticket je wilt boeken? 
 
(start bij stap 3)
 
B:Wil je eerst een overzicht van de mogelijkheden en kosten?
 
(start bij stap 1)
 
 
1) Je bent van harte welkom op ons kantoor in Alkmaar of op de maandelijkse open dag! Geen tijd om langs te komen? Geen probleem! Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op om een optie in te laten boeken. Een optie is kosteloos, geheel vrijblijvend en blijft 1 week in het reserveringssysteem staan. Om een optie in te kunnen boeken hebben we, naast het gewenste vluchtschema, alleen jouw volledige naam (zoals in je paspoort) en je geboortedatum nodig. Vergeet dit dus niet te vermelden!
 
2) Als de optie en offerte naar wens is, kun je de optie bevestigen door een boekingsformulier in te vullen.
Afbeeldingsresultaat voor footprints aboriginal
3) Mail, na het invullen van het boekingsformulier, een kopie van je paspoort naar ons toe. Dit hebben we nodig om je voor- en achternaam foutloos in het ticket te zetten. Het is van groot belang voor de vliegmaatschappij dat de naam op je vliegticket overeenkomt met de naam in je paspoort. Kom je langs op kantoor, dan maken we graag een kopietje voor je. Lees eerst de belangrijke informatie op www.overheid.nl/identiteitsfraude.
 
4) Zodra het boekingsformulier bij ons binnen komt, gaan wij je vluchten reserveren en ontvang je van ons een factuur/vluchtbevestiging. Deze bevestiging ontvang je binnen een week.

5) Wil je onze Goldcard en het uitgebreide informatiepakket (PDF)? Boek dan de groepsreis of het individuele Startpakket / Slaappakket.  Aan de hand van het informatiepakket kun je je visum

6) De reisverzekering kun je via onze webshop afsluiten.

7) Vul het boekingsformulier alleen in als je ook echt wilt boeken. Voor een offerte kun je een e-mail sturen naar info@backpackers.nl.

8) De factuur dient, tenzij anders vermeld, 8 weken voor vertrek aan ons te worden voldaan.


9) Ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvang je van ons per e-mail je vliegticket plus een PDF bijlage met belangrijke informatie. Backpackers die met een groepsvlucht meegaan krijgen de laatste belangrijke info op Schiphol uitgelegd door één van onze ervaren collega's!
 
10) Namens ons hele team wensen wij je een fijne voorbereiding toe!

Voor vragen kun je bellen 072 5116697, of mailen info@backpackers.nl

BELASTINGEN

& TOESLAGEN

Het is niet gering wat je vandaag de dag allemaal extra moet bijbetalen bovenop de kosten van het vliegticket. Laat je dus niet verrassen en lees meer over hoe het werkt met de opbouw van belastingen/toeslagen...

Australian Backpackers
Australian Backpackers
Australian Backpackers