REISVERZEKERING BACKPACKEN

Australian Backpackers | Voor vragen bel 072 5116697

Australian Backpackers

BACKPACKERS REISVERZEKERINGGa je voor een lange periode naar het buitenland? Reizen, werken, studeren en/of stage lopen? Dan is onze Backpackers Reisverzekering perfect voor jou!


Deze Backpackers Reisverzekering is samengesteld met onze partner Allianz Global Assistance.

DE REISVERZEKERING DIRECT AANVRAGEN
Klik hier

FLEXIBELE BACKPACKERS REISVERZEKERING
Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het is om goed verzekerend op reis te gaan. Daarom bieden wij je de meest complete en flexibele Backpackers Reisverzekering aan die er is! Met onze verzekering ben je minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden aaneengesloten verzekerd. En loopt je reis anders dan gepland? Geen probleem. Je kunt je verzekering altijd verlengen. En als je eerder terug komt, kun je in bepaalde gevallen een deel van je betaalde premie terug krijgen.

TOT 15% KORTING OP JE PREMIE
Ben je jonger dan 29 jaar op de dag van vertrek? Dan krijg je bovendien 15% korting op de totale premie!

WERKEN IN HET BUITENLAND
Ga je werken tijdens je reis naar het buitenland? Kantoorwerkzaamheden, horecawerk (uitgezonderd kok), sales, werken als receptionist, postbezorger, tuinman of hovenier en handmatig uit te voeren werkzaamheden op een boerderij en het plukken en sorteren van groene en/of fruit zijn standaard meeverzekerd.

Ga je ander werk doen? Dan kun je de extra dekking ‘Risico verhogende’ werkzaamheden afsluiten. Je bent dan verzekerd voor werkzaamheden die meer risico met zich meebrengen. Twijfel je of de werkzaamheden die je uit wilt gaan voeren gedekt zijn? Neem dan contact op met ons.

Wanneer je van te voren nog niet weet of het werk wat je gaat doen onder ‘risico verhogend’ valt, sluit dan gewoon de standaard Backpackers Reisverzekering af. Tijdens je reis kun je dit namelijk
altijd nog doorgeven aan Australian Backpackers. Je betaalt dan de toeslag met terugwerkende kracht. Upgraden kan altijd. Downgraden helaas niet.

SOS HULPVERLENING
Gebeurt er tijdens je reis iets met jezelf of met je ouders, opa of oma, broer of zus, maar ook oom, tante, neef, nicht (1e,2e en 3e graad familie). Eén telefoontje naar de Backpackers Alarmcentrale en je wordt geholpen. Wij werken samen met ’s werelds grootste reisverzekeraar Allianz Global Assistance. Met alarmcentrales in 34 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Waar je je ook bevindt, als je belt met de Backpackers Alarmcentrale dan word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

EXTRA TERUGREISDEKKING

Het is mogelijk om bij je verzekering een extra terugreisdekking af te sluiten voor één voor jou belangrijk persoon. Als deze persoon komt te overlijden tijdens je reis, regelt Allianz Global Assistance de terugreis en zorgt ervoor dat je daarna weer terug kunt naar het land waar je vandaan kwam.

MEDISCHE KOSTEN
Kom je in het buitenland in het ziekenhuis terecht? Dan kunnen de kosten hoog oplopen. Met de Backpackers Reisverzekering ben je verzekerd voor deze kosten en voorkom je dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. Je kunt ervoor kiezen om je basis zorgverzekering in Nederland aan te houden of op te zeggen. Houd je ‘m aan, dan kies je de dekking ‘aanvullend’. Je bent dan tijdens je reis verzekerd voor medische kosten tegen kostprijs. Kies je ervoor om je Nederlandse zorgverzekering op te zeggen, dan raden wij aan de dekking ‘volledig’ te kiezen. Medisch noodzakelijke behandelingen worden dan volledig vergoed.  

Advies over het aanhouden of stopzetten van je zorgverzekering kun je aanvragen bij je eigen zorgverzekering. Bij jouw zorgverzekeringen moet je je reisplan voorleggen. Aan de hand daarvan geven ze jou advies. Dit verschilt per persoon en per zorgverzekering.

BAGAGE
Uiteraard ben je ook verzekerd voor diefstal, vermissing of beschadiging aan je bagage zoals tablets, camera’s en telefoons.

WERELDDEKKING
Of je nu naar Australië, Nieuw-Zeeland, Afrika of Azië gaat, of een combinatie van landen aandoet, met onze Backpackers Reisverzekering ben je altijd en overal verzekerd! 

RECHTSBIJSTAND EN AANSPRAKELIJKHEID
Mocht je tijdens je reis een geschil krijgen, dan ben je met deze dekking verzekerd van juridische hulp. Ook heeft de Backpackers Reisverzekering standaard een dekking voor aansprakelijkheid. Deze dekking geldt als aanvulling op bestaande verzekeringen.

UNIEKE EXTRA DIENSTEN
Tijdens je verblijf in het buitenland ondersteunt de Backpackers Reisverzekering je met verschillende extra diensten.
SMS Assistant
Een handige extra service is de SMS Assistant. Bij dreigend gevaar in je reisgebied wordt je per SMS en/of mail direct geïnformeerd. Zo ben je snel op de hoogte. Vaak nog sneller dan radio of tv!
Geldservice De Geldservice is de unieke extra dienst als je door bijvoorbeeld verlies of beschadiging van je bankpas, geen toegang hebt tot je geld. In dat geval kan de Backpackers Alarmcentrale tijdelijk een bedrag (max. € 300,-) beschikbaar stellen via één van de 400.000 kantoren van Western Union wereldwijd.
Reisarts en Inentingsadvies
Je voelt je niet lekker? Dan heb je wellicht behoefte aan advies. Juist op vakantie of wereldreis is dit belangrijk. De Reisarts van de Backpackers Alarmcentrale staat je dan graag telefonisch te woord. En mocht het nodig zijn, dan kan hij je doorverwijzen naar de beste arts of het beste ziekenhuis in de buurt. Ook vóór je wereldreis helpen we je graag: met professioneel Inentingsadvies.

ONLINE SCHADEMELDEN
Als je kosten hebt gemaakt voor schade, dan wil je die natuurlijk zo snel mogelijk na je verblijf of wereldreis weer terug ontvangen. Als je de schade online indient dan zijn er maximaal 5 werkdagen nodig om je schade te behandelen.
Schademelden? Klik hier.

Meer informatie of afsluiten?
Wil je een premieberekening maken of direct de reisverzekering  online afsluiten? Klik hier.

Wil je meer informatie over de verzekering? Neem dan contact met ons op.
FIND BACKPACKERS is de eerste app waarmee je kunt zien wie er ook aan het reizen, backpacken of studeren is op verschillende plekken in de wereld. In een paar klikken maak je een afspraak met een mede backpacker of groepje reizigers in de omgeving waar jij op dat moment bent. Hoe leuk is het, om met andere reizigers samen te gaan eten, naar een concert te gaan, een auto te huren etc. Dat maakt reizen dus echt fun!

Download hier voor de Iphone / Download hier voor Android

Voor vragen kun je bellen 072 5116697, of mailen info@backpackers.nl

Australian Backpackers
Australian Backpackers
Australian Backpackers

ONZE VOLGENDE OPEN DAG IS

OP 11 NOVEMBER 2017

Wij organiseren iedere maand gezellige en informatieve bijeenkomsten. Hier kom je alles te weten over reizen en/of werken in Australië en Nieuw Zeeland... Schrijf je nu in!
 

Australian Backpackers
Australian Backpackers
Australian Backpackers