WIE

IS

WIE

Australian Backpackers | Voor vragen bel 072 5116697

Australian Backpackers
Australian Backpackers
MARLEEN marleen@backpackers.nl
In mijn ogen is Australië backpacken, onwijs lieve bevolking, rust en vrijheid! Of je nu lekker wilt feesten en surfen aan de oostkust, werken op een 'Cattle Station', slapen in een 'swag' onder de prachtige sterrenhemel of wilt genieten van de super mooie zonsondergangen en national parks aan de westkust. Australië heeft voor ieder wat wils!        
Australian Backpackers
NIELS niels@backpackers.nl
Australië staat voor mij voor vrijheid. De vrijheid om te doen waar ik op dat moment zin in heb. De vrijheid om aan de westkust op het strand met de golven op de achtergrond in slaap te vallen. De vrijheid om maanden zonder facebook, whatsapp of telefoonsignaal te leven. De vrijheid om jezelf te zijn! OZ is groot, heel groot. Ik ga er samen met de rest van het Sydney team ervoor zorgen dat jullie zelfverzekerd aan jullie beste trip ooit gaan beginnen!
Australian Backpackers
ANNELOES anneloes@backpackers.nl
Pas op! Australië is verslavend! Dat is wat mij werd verteld toen ik voor het eerst naar Australië ging! En ze hadden gelijk.... na een paar keer Down Under geweest te zijn, blijft het mijn favoriete land!! Doen en laten waar je zin in hebt, mooi weer, mensen leren kennen. En dat alles aan de andere kant van de wereld! Ik kan je alleen niet vertellen wat ik het mooiste vind: ieder stukje van Australië heeft z'n eigen charme!
Australian Backpackers
LINDA linda@backpackers.nl
Australië... dat is voor mij het land van onbegrensde mogelijkheden en vrijheid. Waar je ook komt en wat je ook doet het is overal genieten! Dit lukt natuurlijk het beste met een VB in je hand.. En hoe die smaakt.. daar kom je vanzelf achter als je afreist naar Down Under.. Proost!
Australian Backpackers
DENNIS info@backpackers.nl

Australië dat grote land aan de andere kant van de wereld. Waarom hoor je alleen maar goede verhalen over. De antwoorden kwamen al snel toen ik er heen ging en nu heb ik ook alleen maar goede verhalen. Van de geweldige steden tot de prachtige kusten en de uitgerekte wegen door de Outback. Maar de mensen die je leert kennen maken het verhaal helemaal af. Gezellig biertje in de zon of rond het kampvuur maakt voor mij Australië een topland.

Australian Backpackers
BOY info@backpackers.nl
Oy Oy Oy Austalië! Het mooiste land ter wereld. Het land waar je op 1 dag pinguïns, kangaroos, koalas en emus tegen kan komen. Lekker met je hoofd in de zon en een biertje in je hand staan te barbecuën voor vrienden en/of familie. Op de surfplank, op je slippers of op de crossmotor, je vindt er altijd wel wat te beleven. En dan hebben we het nog niet eens over die ongelofelijk prachtige natuur gehad. Het perfecte land in mijn ogen!
Australian Backpackers
DAPHNE daphne@backpackers.nl
Je mag alles aan me vragen over Australie of Nieuw Zeeland...maar vraag me niet wat ik het mooiste vind... want dat is zo'n beetje alles. Bijvoorbeeld: Wonen in Sydney, Kamperen in the Outback, Wandelen door de Grampians, Duiken in het Great Barrier Reef, Skydiven in Nieuw Zeeland of heel eenvoudig een VB (bier) in een real ozzi Pub.. Cheers Mate.
Australian Backpackers
MARK mark@backpackers.nl
Werken en geld verdienen in Australie & Nieuw Zeeland is de toekomst! Waarom niet Nederland / Belgie verlaten om een half jaar of jaar te gaan werken en verdienen daar? Niet alleen de zon schijnt uitbundig aan de andere kant van de wereld maar ook economie bloeit.  Wie weet zit jij binnenkort in het vliegtuig voor een avontuurlijk job in Down Under!

Australian Backpackers
SYDNEY TEAM sydney@backpackers.nl
Ook in Sydney heeft Australian Backpackers collega`s en we werken heel nauw samen het het hostel (Sydney Beachouse). Ons noodnummer is vrijwel altijd in handen van een Nederlandse collega. Voor onze groepsreizen hebben  we Nederlandse tourguides die je de eerste 5 dagen in Sydney op weg helpen. Ook onze individuele passagiers met een startpakket kunnen bij hun terecht voor vragen.Natuurlijk mag je ze ook tijdens je reis altijd mailen of bellen.
Australian Backpackers
LAURA sydney@australianbackpackers.nl
G’day g’day! Het verre land Down Under met zovéél fantastische mogelijkheden! De sfeer, de mensen, de stranden, de outback, de beesten en beestjes, de zon, de backpackers, de natuur…ik hou d’r van! Van zelf rond rijden met een campervan tot een avontuurlijke bustour met mensen van over de hele wereld, het kan allemaal. Wat je ook doet, het wordt onvergetelijk!
       

Voor vragen kun je bellen 072 5116697, of mailen info@backpackers.nl

Australian Backpackers
Australian Backpackers
Australian Backpackers

ONZE VOLGENDE OPEN DAG IS

OP 11 NOVEMBER 2017

Wij organiseren iedere maand gezellige en informatieve bijeenkomsten. Hier kom je alles te weten over reizen en/of werken in Australië en Nieuw Zeeland... Schrijf je nu in!
 

Australian Backpackers
Australian Backpackers
Australian Backpackers